Skip to content

Véleményem a fogorvosokról!

December 27, 2012

Miért utálom a fogorvosokat?!

Először is meg vagyok győződve róla, hogy mind csak a pénzért csinálja! Másodsorban utálom, ha a számban turkálnak (mondjuk ezért nem tehetnek, de akkor is!). harmadsorban pedig, nem végzik jól a munkájuk.

Ne mondja nekem senki se, hogy az normális, hogy amikor hazamegyek, akkor fáj a fogam. Azért mentem a fogorvoshoz, hogy megjavítsa és néha jobban fáj, mint mielőtt voltam volna nála!

Ezért ma már kétszer is meggondolom, hogy elmegyk-e a fogorvoshoz vagy, egyszerűen megvárom, hogy elmúljon a fogfájás. Na jó, néha ez a stratégia nem válik be, de mindent megteszek, hogy működjön…

A jelenlegi fogorvosom is megjátsza magát. Kedveskedik, ömleng, hogy milyen jó fogam van (mellesleg azért vagyok nála, mert valószínűleg jó fogam van), aztán olyan számlát nyom be, amit az Arab Emirátusok sem láttak!

Na mindegy, befejezem a panaszkodást, most nemrég találtam egy jó ki weboldalt , ahol találtam a kerületemben egy pár elég ígéretes fogorvost, akikről jó véleménnyel voltak a páciensek és jó szavazatokat kapott. Lehet kipróbálom és aztán megírom a fejleményeket…

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: